Nieuws

Welkom op TFCL 2019

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vandaag, één dag voor de verkiezingen, gaan 36 ploegen strijden voor de eer!

 

TFCL 2019

TFCL 2019 is een feit en het weer valt best mee. Niet te warm en (voorlopig) enkel in de voormiddag wat  regen voorzien en dus maken we ons op voor een fijne dag vol tennis-foot-cup-plezier.

Wie zal er uiteindelijk met de prijs aan de haal gaan?  Welke ploeg wordt onverwacht uitgeschakeld?  We zijn uiteraard benieuwd naar het verloop van het tornooi!

U kan alles netjes volgen via de projectie aan de ingang en via deze site.  Via uw smartphone en deze site - https://tennisfootcup.be/ vindt u alle informatie via het "secundaire" menu van deze site.

Op deze site vindt u...

secundair menu

U vindt er de volgende gegevens makkelijk terug via uw smartphone:

COMPETITIE = de wedstrijden die gespeeld moeten worden - voorzien van de tijdstip en het terrein waarop deze gepland zijn.

RESULTATEN = de uitslagen van de wedstrijden

STAND = de standen voor elke reeks

ROAD TO FINAL = een overzicht van de wedstrijden die gepland staan na de reeksen - u vindt deze dan ook terug (eens de ploegen voor de finales gekend zijn) via COMPETITIE

TERREINEN = de layout van de terreinen

en tenslotte natuurlijk het TORNOOI- en WEDSTRIJDREGLEMENT.

Above all have fun!

Maar meer nog dan een goed tornooi wensen wij jullie een fijn tornooi toe.  Onder het gekende motto "Deelnemen is belangrijker dan winnen" hopen wij dat iedereen, van klein tot groot, van haastig opgeroepen reserve tot volleerd voetbalmagistraat, gewoon een leuke dag meemaakt.  Daar doen we het immers voor...

Dus... veel succes en vooral veel plezier gewenst!

 

Populair nieuws